Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Hans Henrik Moen

- Veien fra lærling til utegående prosjektleder

Hans Henrik Moen begynte i TI Industrier som lærling inne på verkstedet. I dag er han fast prosjektleder på fjernvarmeanlegget til Hafslund på Alnabru.

Hans Henrik, som har gått veien fra knekking og sveising på verkstedet til prosjektansvarlig ute hos kunder, forteller at det er stort rom for ansvar og fleksibilitet så lenge man tar ansvar og viser at man er til å stole på:

–      Ledelsen stoler på folk og man styrer mye av dagen selv. Du må selvfølgelig vise at de kan ha tillit til deg, men når du tar ansvar og stiller opp får du mye frihet tilbake.

–      Det er fleksibelt og stort rom for å utvikle seg i den retningen man ønsker. Da jeg begynte ville jeg helst være på verkstedet, men nå trives jeg best ute og det får jeg lov til å være.

Det er aldri en dag som er lik, uansett om man er på verkstedet eller ute på jobb. Det er variasjon, allsidige oppgaver og alltid rom for å lære noe nytt.

 

Hans Henrik mener at det krever litt av de som jobber hos TI, både når det gjelder å være ansvarsbevisst og fleksibel, men også i arbeidsmoralen:

Vi er i en servicebransje og det er forventet at vi løser de oppdragene vi får, så det krever litt av de som jobber her og man må jobbe og vise at man kan ta ansvar. Men det også et utrolig godt miljø hvor alle stiller opp og finner løsninger, det får vi igjen for.

Han forteller at miljøet er veldig bra, og at alle som jobber i TI er opptatt av at det skal være hyggelig på jobb:

Alle er runde i kantene her, og det må man være.

Vi gjør mye sosialt sammen, og det er viktig når vi er så spredt. Det er samlende for hele gjengen!

focus-box-image

Dette sier hans henrik

  • Rom for å utvikle seg 
  • Fleksibelt og spennende
  • Variasjon 
  • Hyggelig å være på jobb
Vil du også jobbe i TI Industrier?

Send oss en åpen søknad

Send e-post

article-slide-1-image
article-slide-2-image
article-slide-3-image