Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Robert Røinås

- Kom for noen uker, ble i mange år

Ikke alle veier til målet er like selvsagt. Robert Røinås, en sørlending som opprinnelig er skipsmekaniker, kom til TI Industrier for det som skulle være et par ukers jobb. 16 år senere er han fortsatt her!

Det som opprinnelig skulle være noen uker har blitt 16 år, og heldigvis for oss i TI Industrier har ikke Robert tenkt seg noe sted med det første:

Det er stor variasjon i oppgavene, og det skjer noe nytt hele tiden. Jeg varierer på å være ute på oppdrag og inne på verkstedet og det passer meg bra at arbeidshverdagen er såpass variert!

Det er en styrke at vi driver med så mye forskjellig, fra private boliger til stor industri og mange ulike typer industri. Det gjør at vi ikke er så sårbare og at vi er veldig allsidige i oppdragene vi tar.

Robert forteller at med så stor variasjon i oppgaver og prosjekt, er det viktig å være løsningsorientert. Dette er noe han mener kjennetegner TI Industrier som bedrift:

Du står aldri alene med noe for det er alltid noen du kan spørre og lære av, eller finne ut av en løsning sammen med. Sånn sett får man alltid mye mer enn én person når man jobber med oss, hele teamet står bak med alt vi kan.

Vi kan spille på hverandre, og da kan vi ta nye utfordringer i løpefart og finne en løsning!

Robert påpeker også at det gode sosiale miljøet og lav terskel for å lære bort, gjør arbeidshverdagene fine:

Det er godt samhold oss imellom, og vi gjør mye sosialt sammen. Det er lav terskel for å spørre hverandre til råds og å dele kunnskap og kompetanse.

focus-box-image

Dette sier Robert

  • Løsningsorientert miljø
  • Samarbeid
  • Godt samhold
  • Variasjon i oppgaver og arbeidsdag
Vil du også jobbe i TI Industrier?

Send oss en åpen søknad

Send e-post

article-slide-1-image
article-slide-2-image
article-slide-3-image
article-slide-4-image