Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Runar Røste

- Gjensidig tillit gir fleksibilitet og frihet

Runar Røste tilbringer stort sett dagene sine 25-30 meter over bakken. Han har vært i TI Industrier i 33 år og kan fortelle at han setter stor pris på fleksibiliteten jobben gir han.

Runar tilbringer dagene på farten, og er ofte å finne 25-30 meter over bakken:

Jeg jobber stort sett ute på siloer, hvor jeg blant annet gjennomfører vedlikehold på 25 betongstasjoner fire ganger i året. Jeg styrer stort sett dagene mine selv, og trives godt med å være ute på jobb!

Her får man mye frihet under ansvar, og det er stor gjensidig tillit som gjør at man kan styre dagene sine så fleksibelt og fritt som jeg kan. Det er selvfølgelig en balanse, men jeg opplever at så lenge du stiller opp og gjør jobben din har du det veldig fritt og godt.

Her får man mye frihet under ansvar, og det er stor gjensidig tillit som gjør at jeg kan styre dagene mine så fleksibelt som jeg kan!

Runar forteller at han trives med å ta ansvar og å reise rundt til ulike jobber, men at det er rom for å forme arbeidshverdagen litt ut ifra det man trives best med:

Det er stort rom for at du kan få drive med det du liker best, om det er å reise rundt eller å jobbe inne på verkstedet. Det er nok å gjøre her!

I tillegg er det mange som har jobbet her lenge, og det bærer preg av at det er et bra sted å være. Miljøet er godt, og vi gjør mye sosialt fordi vi trives sammen med kollegaene våre.

focus-box-image

Dette sier Runar

  • Frihet under ansvar
  • Fleksibilitet
  • Godt miljø 
  • Rom for å forme egen arbeidshverdag
Vil du også jobbe i TI Industrier?

Send oss en åpen søknad

Send e-post

article-slide-1-image
article-slide-2-image
article-slide-3-image
article-slide-4-image
article-slide-5-image