Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Lisa i TI Industrier foran en av våre store skjæremaskiner som kan bearbeide metallplater på opp til seks meter.

KOMPETANSE

Vi har lang og variert erfaring med alt av metall og behandling. Med stor maskinpark og bred kompetanse utfører vi alt fra store jobber til mindre oppdrag med resultater i høy kvalitet. 

TI Industrier har spesialisert kompetanse innen maskinell produksjon. Vi skreddersyr og tilpasser løsninger til den enkeltes behov - uansett størrelse og format. 

Våre tjenester dekker alt av maskinell produksjon og vedlikehold.  TI Industrier har særlig kompetanse innen sveising og leverer godt håndtverk basert på lang erfaring. Vår maskinpark inneholder tre platesakser, to CNC-styrte kantpresser/knekker, CNC-styrt fres og CNC-styrte oksygenskjærebord og plasmaskjærebord. Her håndterer vi formater opp til seks meters bredde. Vinteren 2021 kommer en ny skjærehall med nytt vannskjærebord på 2 x 4 meter med et 5-akset hode.

Med 24 timers service ved havari og hastejobber sørger vi for at våre kunder har minst mulig nedetid. 

Våre sertifiseringer

  • NS-EN 1090-2
  • NS-EN ISO 3834-3
  • CE-godkjent bedrift
  • Sertifiserte sveisere

Maskinering

Vi har høy kompetanse innen maskinell produksjon og kan dreie og frese i de fleste materialer. Med CNC-styrt maskinering og dreiing opp til 1500 mm kan vi løse de fleste utfordringer.

Les mer

Knekke og klippe

TI Industrier har spesialkompetanse på knekking og klipping av alle typer metall i lite og stort format. Med vår maskinpark får vi best mulig resultat på plater opp til seks meters.

Les mer

Sveising

TI Industrier har over 40 års erfaring og kompetanse med sveising. I våre sveisehaller produserer vi produkter av høy kvalitet og tar alle utfordringer på strak arm.

Les mer

CNC-styrt skjæring

CNC-styrt skjæring med plasma, vann og oksygen for optimal presisjon på storeflater.

Les mer

Montering

Vi monterer alt fra større bygg til mindre maskiner og utstyr. TI Industrier kan bistå med flytting av betong- og asfaltverk samt takkonstruksjon.

Les mer

Mekanisk reparasjon

Mekanisk reparasjon på maskiner og utstyr på vårt verksted eller ute hos kunde. Vi har også 24 timers service.

Les mer